Når du har lyst til at udskifte dine Kanger MODS, er vi i stand til at give dig hjælp

Jeg vil ærlig talt berette, at jeg aldrig nogensinde vil skifte tilbage til traditionelle smøger igen, for jeg har dampet ecigs i nogle år nu. Med hjælp fra ecigaretter får jeg stadig oplevelsen af at ryge – samt jeg har endda mulighed for at gøre det indenfor på min arbejdsplads og til events, uden at jeg generer folk. Jeg mangler uden tvivl ej at hørme af cigaretrøg hver dag, eller at opleve mine tænder blive mere plus mere grå som tiden går. Fordi ejuice produceres med forskellige nikotinkoncentrationer, bør jeg enkelt skære ned som tiden går, men jeg er stadig afhængig af nikotin.

En holdbar Kanger MODS, som forbedrer aromaen af min ejuice plus producerer helt den kraft damp, jeg elsker, har jeg tænkt mig at benytte i min e-cigaret. En clearomizer bundbrænder, som sørger for, at der altid er ejuice ved tråden, har jeg desuden fået: således undgår jeg den klamme, forkullede følelse. Jeg fik langt om længe valgt at bruge Kanger MODS bagefter at have prøvet mange varierende typer. Du er i stand til at samle din el-cig af en del unikke parter så som clearomizer bundbrænder og Kanger MODS, indtil du har kreeret helt den oplevelse, som passer til dine behov, for dette er naturligvis op til personlig smag – det er nemlig nøjagtig det, der er fordelen ved ecigs.