Noget jeg tager på er 80’er kostumer + 80’er tøj

Undertegnede elsker elsker elsker bare 80’er tøj + 80’er udklædning/80’er kostumer. Jeg nyder det så vildt, at jeg faktisk opsnuser en stor part af skuffernes 80’er tøj blandt 80’er kostumer + 80’er udklædning i internetbaserede kostumebutikker. Jeg har især fundet meget af min 80er udklædning hos Dramashop.dk.De har ofte smart tilbehør i neonfarver som fx benvarmere, hotpants og strømpebukser.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har naturligvis ofte opfordret til sammenkomst der har temaet 80’er kostumer, 80’ tøj og 80’er udklædning . Min passion er jeg ik’ alene om. Min 19 måneder ældre søs er lige på samme måde – jeg tror egentligt det er vel egentligt fra Alberte, at glade mig holder af 80’er tøj, idet damen gennem store dele af hendes teenageår gik med 80’er kostumer + 80’er udklædning både til hverdag og til fester. Nogle gange i fuld 80’er udklædning dog til tider kun med anvendelse af nøje valgt tilbehør.

Stilen med rulleskøjter og rigeligt med kulør holder jeg meget af. Det virker virkelig en kontrast, når de andre går omkring i sort, at undertegnede så hopper i farvet 80’er tøj. Mange synes at min påklædning ligner 80’er udklædning – og ja det er sørme 80’er kostumer, jeg tager på, i det udklædninger er økonomiske og en simpel anden valgmulighed end at anvende gennere, der almindeligvis ikke tilbyder sandt 80’er tøj. Det er bekvemt at købe garderobens 80’er kostumer i en netshop og de aflevere klunset inden for få hverdage. Og såfremt behovet for at arbejde med glæden for 80’er tøj skulle komme så har butikkerne faktisk ret meget andet kluns fra andre tider i 90’erne. Og flere eminente coctailkjoler, som scorer ros af vennerne. Et par af tøserne ejer dog også på egen hånd lidt 80’er udklædning som eksempelvis armbånd i neon og plastik uv-briller, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.