Nu er Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense gennemført

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense lige noget for nogle af jer

Uanset hvad for nogle drømme for dit fremtidige arbejde, man gør rundt med, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn giver dig det optimale udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Måske har dig der følger med her længe overvejet, hvad du vil læse til. Det er en mulighed, at du drømmer om at blive sygeplejerske, politibetjent eller pædagog, eller det kan være, at du går målrettet efter et samfundsvidenskabeligt studie på uni.

Jeg vidste ikke hvad jeg havde lyst til, dengang jeg startede. Aner du det heller ikke?. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver en mulighed for 2 år til at vælge. Det finder du ud af.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Opfyld dine drømme

Går du ud af 10. klasse til sommerferien, og vil du have en skole med vildt mange fag at vælge imellem? Studerer du din hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, kan du målrette hf-en til lige nøjagtig den studieretning, som du vil ind på! En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra ved siden af den almindelige HF , hvor du kan vælge valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus tillige liniern: Sproglig HF, Politilinjen, Pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er specielt skræddersyet så de bedst kan berede dig på den pågældende uddannelse.

Adgangskrav til Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn

Vil du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en hel masse adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.

Afslutter du 9. klasse til juni, skal dine lærere finde ud af, om du kan starte på en Hf. Måske er det nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på HF-en hos Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus. Det skulle jeg, men det er ikke rigtigt så slemt, som det kan lyde.

Det er testene værd at komme på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense