Nu forfiner vi 70’er-villaen med et quadro tag

Nogle kan måske huske hvordan undertegnede for noget tid siden funderede over hvorvidt, at vi skulle til at få nyt ståltag? Montering af tag er jo som regel stort og besværligt, og både ham og jeg regnede med at vi som en selvfølgelighed skulle spendere flere tusinde kr på husprojektet. På den baggrund har vi gået og udsat det lidt, men så fortalte min søster om quadro tag/quadro by icopal. Lille jeg havde ikke fået nys om quadro by icopal i forvejen, men Karla havde set det et styks tv-produktion, hvor en fmailie fik renoveret og de bl.a. havde fået monteret quadro by icopal tag ganske tjept til en pris du kan komme i nærheden af. Hendes tip er alle tiders.

På det tidspunkt husbonden og jeg kom påbegynde, tjekkede mig og manden info om quadro tag og quadro by icopal oeg jeg opstøvede nogle tagspecialister, som var enkle at forhandle med, bestemt professionelle samt som gerne ville begynde straks i den efterfølgende fredag. TAgspecialisterne påsatte hele det nye quadro tag lige oven på husets trætte og slidte tagplader, så manden og jeg ikk behøvede at spare op til for at komme af med det først. Tillige på murermestervillaens upraktiske vinduesparti på badeværelset funkler quadro by icopal taget virkelig briliant.

Mig og manden er absolut meget lykkelige over vores tag fra quadro by icopal. Tag i sig selv fremstår nok ik enormt spændende, men altså taget har altså gjort underværker for familiehuset. Mig og husbonden tog taget fra quadro by icopal i i den matte sorte tone og det pynter virkelig overdrevent. Næsten åndssvagt. Fredag havde vi nogle venner på visit som bestemt var imponerede over, alt det manden og jeg har fået for vores investering. Villaens quadro tag virker mega smukt til den lysegule kulør, og bungalowen ser meget flot ud grin.