Nu mangler jeg hjælp – opsøg verdens mest fantastiske kaffeautomat!

Jeg har ingen viden om kaffeautomater - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater, … Jeg håber I ligger inde med erfaringer omkring, hvilke kaffeautomater, som er værd at investere i. For jeg ønsker sådan at løse min opgave på en sådan måde, så mine øverste chefer bliver imponerede. De kaffeautomater firmaet anvender på dette tidspunkt er desværre gået i tusind stykker. At dén kaffeautomat - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/kaffeautomat, , der nu er smidt på lossepladsen, var temmelig dyr, ved jeg med sikkerhed, og dét vil mine chefer ik have endnu engang. At der ej er mange andre krav, som den nye kaffeautomat er nødt til at opfylde, har jeg ellers fået at vide. I en ovenud heldig position, hvor jeg næsten helt på egen hånd kan udpege lige nøjagtig den kaffeautomat, som jeg tror er den bedste valgmulighed, positionerer det faktum mig naturligvis. Det gør på en eller anden måde også opgave løsningen mere vanskelig.

Antallet af forhandlere af Wittenborg - http://frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/wittenborg, automater er enormt, & jeg fornemmer, at det er ret så svært at danne mig et ordentligt overblik. Arbejdspladsens faste leverandør af kaffeautomater er desværre brændt ned, så vi kan ikke få en ny kaffeautomat af dem! Som nævnt tidligere har jeg ej meget viden angående Wittenborg automater plus efter, at jeg har afsøgt markedet for kaffeautomater, må jeg afsløre, at jeg er endt med at være ovenud nedslået.

Min knap så snobbede titel lyder: ”blæksprutte”. Det er perfekt for sådan en som mig. At jeg udfylder flere funktioner, & jeg har derfor ligeledes flere forskellige opgavetyper, er det en reference til. Men det betyder samtidig også, at jeg ofte får tildelt nogen projekttyper, som jeg har absolut ingen erfaring med. Nu hvor jeg er blevet tildelt arbejdsopgaven om at købe en forholdsvis moderne kaffeautomat til receptionen, er det sket her. Det var selvfølgelig også af den årsag, at jeg valgte den type job dengang for 13 år siden, fordi jeg finder det positivt, at min dag omhandler virkelig mange forskellige arbejdsprojekter. At I kan og vil assistere mig med at opstøve den allerbedste kaffeautomat til både min plus vores kontor, håber jeg rigtig meget. Og det er så her, at I søde personer træder ind i billedet!