Nyheder om duelighedsbevis, valg af speedbådskørekort Århus samt det dér duelighed

Jeg & Svenning er lige startet på at lære sejllads til duelighedsbevis {http://www.dksp.dk/duelighedsbevis}. Jeg ved egentligt ikke, hvorfor det hedder duelighed {http://www.dksp.dk/duelighed}. Gør nogle af jer læsere? Det her duelighed er en slags speedbådskørekort Århus {http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus}, det muliggør at min kæreste og mig når vi har fået vores duelighedsbevis kan udleje en god båd og sejle lille Danmark rundt i vores sommerferie.

I noget tid har kæresten & mig gået og tænkt på at tage et såkaldt bevis på duelighed, idet jeg og ham holder af sejllads og havvandet. Min onkel Johannes har for længst taget duelighedsbevis og jeg har adskillige gange været ude på hans båd hvor jeg har funderet over også at tage duelighed. Såvel at sejle som oplevelsen i diverse havne, hvor sejlfolket slapper af i de sene aftentimer med hyggesnak, god mad og vin vil jeg glæde mig til. Så et duelighedsbevis fra et sted som speedbådskørekort Århus må der til.

Aktive mig anspurgte med det i mente den gode mand, til hvem jeg helst skulle lægge mine penge og få mit duelighedsbevis, og i den forbindelse fik speedbådskørekort Århus hans positive anbefaling. Det er nær begge vores arbejdspladser, hvorfor speedbådskørekort Århus er ideelt. Dermed kan jeg og min kæreste tage duelighedsbevis efter studie/arbejde.

Har I sejlet? Har du duelighedsbevis, tager nogle af jer duelighed prøve inden sommeren, eller har I fået anbefalet nogle gode steder hvor du kan tage speedbådskørekort Århus?