Om kørekort til gravemaskiner plus at kende til dumpere, dozere og minilæssere

Brormand har fået job med minilæssere, dumpere, dozere og gravemaskiner. Forleden da min søde bror forklarede om det, så han uomtvisteligt glædesstrålende ud, og min respons var egentligt bare … øøh hvad er det? Tidligere har jeg ikke hadt kendskab til dozere, minilæssere og dumpere, og gravemaskiner har jeg aldrig tænkt synderligt om. Men min bror har For nogle uger siden har han været på noget uddannelsesforløb i at bruge sådanne gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere.

Jeg hænger flere gange om måneden ud sammen med min bror til middage og Cranium-spil i weekender eller til filmhygge eller ture i biffen. Som følge af det vil undertegnede sandsynligvis erfare yderligere vedrørende min brors tjans med gravemaskiner, dumpere, minilæssere og dozere. Helt fint. Undertegnede er frisk på at snakke med om dozere, minilæssere, dumpere og gravemaskiner, forbi min søde bror uden undtagelse virker åben over at høre på min snak om massage, ansigtsbehandlinger og shellack, som undertegnede udfører.

Tag det bare roligt. Dozere, minilæssere, dumpere og gravemaskiner er ikk et tilbagevendende tema på bloggen. Kun hvis jeg kommer til job i min brors nye virksomhed en dag.