Om plastpaller, træemballage, europaller, trykimprægnering og højbede

Det har været sejt længe efterhånden smart at benytte europaller, træemballage eller plastpaller til møbler og lignende. Desuden tiltænker jeg, om jeg selv kan skabe noget at sidde på til haven eller måske højbede ud af plastpaller, træemballage eller europaller. For nogle uger siden modtog jeg et bålfad i til min fødselsdag, og vi mangler steder at sidde, hvis vi luner skumfiduser og snobrød og glo ind i ilden. Jeg vurderer desuden, det nok vil være cool og billigt at finde på et design og udføre det.

Tror jer derude ik, at det kunne være hyggeligt at indrette et par højbede og siddepladser, som du helt selv har lavet? Jeg har læst på Google angående urtebede i træemballage og europaller, og flere websites foreslår plastpaller fremfor europaller. Årsagen at er mine løg, pastinakker og kartofler. Men hvis man benytter plastpaller skulle der ikk være den fare.

Borde i europaller eller anden træemballage er sandsynligvis ikk det mest forsvarlige. Til et sidebord vil man benytte plastpaller fri for trykimprægnering, så syltetøjsmadden ikke tager skade. Europaller og træemballage kan sagtens anvendes til møbler, som aldrig kan kontaminere fødevarer. Så vidt jeg har opfanget det kan du uden problemer designe stole og den slags til at sidde på med brug af europaller og træemballage hvorvidt overfladen er kemisk behandlet eller ikke.