Omkring udklædning, ny børnehave, udklædningstøj og hatte til udklædning

Min datter er meget begejstret for udklædning - http://dramashop.dk/page/udklaedning-33/ – , udklædningstøj - http://dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm – og hatte til udklædning - http://dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19/ – . Så når jeg må afgøre, den nye dagplejer hun skal rykke over i, så ser jeg frem til at prioritere efter om stedet tilbyder udklædningstøj og hatte til udklædning og hvorvidt der prioriteres leg og udklædning.

Hvis det kom til Naja, så var pigen iført Frost udklædning, klædt ud som dyr eller lignende udklædningstøj hver eneste dag. I de seneste uger er det mest udklædningstøj der dur. Ja vi ved, hvor tøsen fik det fra, for jeg er også meget tilfreds med udklædningstøj og især hatte til udklædning. Glædeligt nok er jeg i en festlig branche, så der bliver ik undret over, at moi iklæder mig dele fra udklædningstøj eller hatte til udklædning. Det sker ind imellem.

I forbindelse med udsalget har undertegnede forkælet min pige med nyt udklædningstøj der er til at vokse i. Andres arvinger går efter lego samt en Bonbonland, så er min pige udelukkende ellevild med hatte til udklædning & udklædningstøj.