Online hestefoder samt anbefaling af kornfrit hundefoder som hundemad til dagligt brug

Vovhunden udholder nogle maveproblemer for tiden. Det er ganske trist for hunden, men jeg er blevet anbefalet, at det hjælper på situationen at ændre hundemad » http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx, og i stedet vælge kornfrit hundefoder » http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx,. Tit anvender jeg bare købmandens hundemad, men vi kan få kornfrit hundefoder på den hjemmeside hvor jeg og familien bestiller hestefoder » http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx, til Chilly og Pomelo.

Hestefoder bestiller mig og min mand på web, og det samme foretager jeg og familien samtidig nogle gange om året med hundemad, som jeg ofte supplerer med våd hundemad fra Lidl. Jeg tilrettelægger idag at gennemprøve at købe kornfrit hundefoder på samme tid som vores hestefoder og så afprøve det. Den førstkommende ordre af hestefoder udfører jeg på onsdagVi håber det er dét der løser problemet.

Hunden er fra naturens side ikke fremavlet til hundemad med byg og majs, så jeg går ud fra at kornfrit hundefoder der består af bær, kød og grøntsager virker bedre og mere naturligt for en hund. Mor her har ikke førhen prøvet allergivenligt hundemad til mine hunde, men måske er et skift nødvendigt med noget kornfrit hundefoder, så Bella hurtigt er frisk igen.