Oplev højskoleophold på højskoler fuld af musik, dansk, sport og kreative fag

Overvejer du højskoler (https://www.uldum-hojskole.dk)? Egenhændigt gennemtænkte jeg over længere tid omkring, om hvorvidt højskoler ville være noget moi ville bli’e pjattet med, men nu imens mit højskoleophold (https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole) præcis er sluttet så vil jeg ræssonnere, at det er hver eneste af skillingerne værd. Der eksisterer en del brogede højskoler med fagområder. Selv havde jeg bl.a. film, svømning, dans og privatøkonomi som fag, imens øvrige højskoler tilbyder højskoleophold med fokus på fotografi, teater eller sport – som nogle af jer sikkert har det på efterskoler.

Imens jeg gik i 10. klasse og at tage på efterskole var cool var jeg for sky og ville ik være med. Men nu hvor jeg har gået på HF har det her højskoleophold været det bedste. Der er selvfølgelig undervisning men højskoler er bestemt ikke ligesom gym. Du har det hyggeligt på et højskoleophold og man skal ikke hen til eksamen. En mega fordel ved højskoler, hvis du spørger mig.

For dig som tvivler på, hvilke studier du vil er højskoler optimale. Eller for unge der har brug for et pause-år og hellere vil højskoler end arbejde. Flere elever forener højskoler og job. Selv drog jeg dog på højskoleophold uden at være på arbejde ved siden af.