Ovenud mange teenage drenge ser det sjove i at iklæde sig storstilede kostumer til årets store fester!

Dengang jeg var lille var jeg hvert år klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 4 år, gik jeg omkring i min prinsessekjole og bare tæer hele året. I dag griber jeg hver eneste chance og hopper i kostumer til halloweenfester, julehygge, tyrolerfest, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle børn, så jeg har en undskyldning for at tage til endnu flere kostume {dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39} parties.

Når jeg er tvunget til, at det skal være effektivt leder vi online og investerer i hele kostumer, hvilket faktisk kan koste mindre end at finde tøj i HM. Ind imellem køber jeg kun en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og finder bagefter resten i mit eget klædeskab eller hos genbrug. Jeg har engang været udklædt som pirat med en gammel hvid skjorte fra Kirkens genbrug, sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min lillesøsters spraglede tørklæde, min mors støvler – og så en en kunstig klo fra en udklædningsshop.