På 6 uger er We Vibe blevet helt utroligt almindeligt!

De lange forhold er under hårdt pres i vores kultur. Vi har alt for travlt med alle mulige forskellige ting til, at der er tid til kys i hverdagen. Og som konsekvens af dette er der enormt mange kæreste forhold, som ik’ bliver sammen. Jeg har det udgangspunkt, at den mest formidable løsning på denne problematik er kærtegn. At man vælger at bruge tid på at være sammen som kærestepar. Jeg ønsker derfor at opstarte en biks, som skal sælge sexlegetøj som for eksempel we vibe » www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html,, en penispumpe » www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, og tenga » www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html,. Min tanke er, at sexlegetøj såsom we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe adskillige par til at genfinde lysten til hinanden, og dermed undgå, at de slutter deres kæresteforhold. For jeg synes, at det er så ovenud hjerteskærende, at antallet af skilsmisser er så høj i Danmark. Jeg er romantiker med stort R & tror på Den eneste ene. & jeg er overbevist om, at det er de små ting i hverdagslivet, som gør forskellen.

I flere år har jeg været involveret i et kærligt ægteskab. Så jeg begriber udmærket når det sker, at de forelskede følelser opløses og hverdagens barske realiteter overdøver alt andet. Men jeg tror samtidig fuldt og fast på, at man som par aktivt kan gøre mange ting for at bringe kys og kram tilbage. Det kan man for eksempel gøre ved brug af voksenlegetøj som for eks. we vibe, en penispumpe og tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er udelukkende enkelte eks. på voksenlegetøj, der eksisterer fantastisk mange forskellige slags sexlegetøj! Det afgørende er, at man som par i fællesskab investerer i lige nøjagtig det, man føler passer bedst til en. Min forhåbning er at indrette min lille biks på den måde, at besøget i sig selv er en oplevelse… Min ide er, at man kan tage på visit sammen i min lille biks, & dele en eftermiddag sammen som ægtepar. Denne oplevelse skal således hjælpe til at bringe ægtepar tættere sammen. Jeg tænker nemlig hyppigt, at det kan være sådanne paroplevelser, som gør, at tosomheden ikke dør.