Personlig planlægning og effektivitet – har en af jer været på kursus i personlig planlægning?

Kender jer læsere til et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er super travl i forhold til mit arbejde, bloggen, venner og fritidsaktiviteter for tiden. Måske også lidt for busy. For jeg kan føle at uopmærksomme mig mister mit overblik, glemmer at vælge hvilke ting jeg burde spendere tiden på og på samme tid falder for en tidsrøver på Instagram og Facebook. Der er mange, som kender følelsen. Men jeg havde never skænket det en tanke, at kunne gøre noget ved det før jeg hørte om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning lyder da en super ting for moi.

Sammen med min svigerinde Kirstin har jeg sandelig købt mig en plads på et kursus i personlig planlægning og effektivitet i tirsdags. Begge to trænger vi til at blive bedre til at vælge prioriteringer og kende forskel på ting der er vigtige for os og så tidsrøvere. Det bliver da så godt at få kompetencer inden for personlig planlægning – det kan jeg have glæde af privat og på job.

Jeg overvejede ikke rigtig at sætte tid af til personlig planlægning og effektivitet. Men det lyder som om, at man nemt kan indhente tiden ved at lære om personlig planlægning hvor jeg kan bli’e mere effektiv i min hverdag.