Plastkasser til opmagasinering og transportering, kølende termokasser og palletank med arrangementer

Undertegnede har længe behøvet lidt gode og robuste plastkasser - http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx – til div. oplagning. Jeg har endvidere behov for termokasser - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx – til at fragte mad i virksomheden. I mandags tænkte jeg over at benytte en palletank - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx – med taphane, til børnearrangementer med læskende drikke. Gud ske lov har undertegnede bemærket en god virksomhed, som at der markedsfører termokasser, palletank & plastkasser hvor jeg bestilte det hele.

Plastkasser udkommer i flere størrelser og de virker gudbenåede til transport og opbevaring af kød, fisk og grøntsager. Du kan fx købe dig plastkasser der kan foldes, så de ikke optager meget plads, imens de er pakket sammen. Præcis de plastkasser har jeg valgt.

Min splinternye palletank kan opbevare rengøringsmidler, regnvand og læskedrikke. Flere der opsamle vand i deres palletank, men jeg tiltænker, at den tank fx er fortrinlig til saft, mens der er arrangementer for børn eller firmaer. Måske burde jeg egentligt ligesom mine bekendte have bestilt en palletank til havens regnvandsindsamling.

Termokasser tilsiger jeg at tage i brug til for ekselpel til at når jeg kører ud og transport af kolde fødevarer. De termokasser jeg har fået mig er et godt dæksel og en god højde og bredde og valgt i en praktisk mørk farve.