Privatleasning Nissan & leasing kassevogn

Min mand indehaver sin egen håndværkervirksomhed. Han har i lang tid benyttet leasing kassevogn på hans arbejde, hvilket har et væld af fordele. Nu overvejer vi af den årsag derforuden privatleasing Ford eller privatleasing Nissan. Her forleden da min fyr kørte hjem hos en klient, reagerede bremserne ikke ordentligt, dog skete der lykkeligvis ikke nogen ulykke. Dagen efter tog han kassevognen til værkstedet, og ved brug af leasing kassevogn behøver du ej selv at give penge for en reparation, og som følge heraf var denne reparation gratis, og det gælder også omkostninger for service. Hvis min fyr og mig beslutter os for privatleasing Nissan eller privatleasing Ford, behøver vi ydermere ej at bekymre os om bilens værditab, hvilket jeg mener, er et kæmpe gode. Min fyr har altid været begejstret over leasing kassevogn, og han har af den grund rekommanderet leasingen for alle dem, han snakker med i branchen. Så henrykt er han, at jeg er rimelig sikker på, at vi derudover inden for den nærmeste fremtid kommer til at benytte privatleasing Nissan el. privatleasing Ford. Faktisk så jeg i går, at min kæreste sad og kiggede på forskellige personbiler på hjemmesider, så snart kommer jeg formodentlig til at køre rundt i enten en ny Nissan el. en ny Ford. Jeg ved faktisk ej særligt meget om biler, men jeg ved, at Nissan plus Ford er to glimrende bilmærker, så det håber jeg, kommer til at ske.