Pruhesten Blackie er ikke glad for hverken hestedyrlæge Nordsjælland eller hestepraksis

Så længe, som jeg er i stand til at erindre været overmåde interesseret i dyr, og af den årsag ejer jeg både hunde, hest og kat. Det er på den anden side ej udelukkende liv og glade dage, da der nogle gange endogså er beklagelige ting, der må fikses – for eksempel sterilisation kat , www.dyrgod.dk/om-os/information/sterilisation-kastration-kat,

Ovenpå en omgang kastration kat er min Putte ikke veltilpas, & derfor bliver han plejet m. udsøgt kattefoder , www.dyrgod.dk/om-os/information/hundefoder-og-kattefoder, . Jeg er nemlig af den opfattelse, at det er virkeligt bedrøveligt, og af den årsag ønsker jeg at skænke mine dyr en beskeden godbid, når de har haft en så rædselsfuldt oplevelse.

Islænderen har også jævnligt problemer, skønt den vel at mærke ej oplever kastration hund. Den kommer fx tit på visit hos dyrlægevagten Nordsjælland , www.dyrgod.dk/om-os/information/dyrlaegevagten-dyrlaege-nordsjaelland, , og det bryder den sig helt sikkert ikke om!

Hestedyrlæge Nordsjælland er ellers meget kvalificeret, men af den årsag er det jo fortsat ej morsomt. I forbindelse med en tur hos dyrlægevagten Nordsjælland skal jeg af den grund altid i butikken og skaffe lidt udsøgt til mine kæledyr. Det er jo både her, hestepraksissen er beliggende, men det er også her, der foretages sterilisation kat.

Sådanne udfordringer er man imidlertid nødt til at acceptere, hvis man ejer dyr, & det generer mig ikke. Jeg holder nemlig af dyrene, og i grunden synes jeg i lige så høj grad selv, at det er rart, når jeg får en god undskyldning for at indkøbe lidt ekstraordinært lækkert kattefoder til de pus. Det glæder mig virkelig at være klar over, at de får serveret noget appetitvækkende, som de i den grad vil kunne lide! Hvis det bare er en normal torsdag giver jeg dem selvfølgelig også godt foder – men det er nu engang noget helt særligt, at de får serveret en delikat lækkerbisken.