Regnskab – Undertegnede er meget taknemmelig over min bogholder der er bestilt via vikarbureau

I mit lille firma er et herligt at benytte et vikarbureau [ipregnskab.dk/vikarbureau], de tidspunkter hvor det er på tide med en bogholder [ipregnskab.dk/bogholder] til at holde styr på virksomhedens regnskab [ipregnskab.dk]. Økonomi og regnskab bliver ikke min stærke side. Et vikarbureau er ganske sikkert guld værd, for de udsender hver gang en kvalificeret og fleksibel bogholder til at ordne mine udgifter. For tiden har jeg brugt en bogholder fra et vikarbureau til mit regnskab i to år, og jeg er så overbevist

Dengang jeg var totalt uvant blogger fik jeg hurtigt brændt nallerne på det svære regnskab. Der var det at veninden oplyste om et professionelt vikarbureau, hvor de har en kvalificeret og fleksibel bogholder, som at der ordnet sådan et regnskab hurtigt og nemt. Det er så smart frem for at sidde og fedte med det helt alene. Til firmaers regnskab kan bedst lide en bogholder der er tilknyttet et vikarbureau i stedet for en freelance bogholder, for hos bureauet er jeg sikker på, at jeg ikke kommer hvor der ikke er tid.