Samtlige steder tilbyder nu ualmindelig meget efterskole motion!

Jeg mindes mit ophold på efterskole [http://www.kongenshusefterskole.dk/] med jublende glæde… Hver og en efterskoleelev vil ergo rekommandere et efterskole ophold til alle de unge, der skulle være interesseret. Jeg spenderede et fortrinligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg lærte en masse nye veninder at kende. Kammerater, som jeg stadigvæk tager på café med, utallige gange om måneden. De er herlige perlevenner, som jeg ik ville kunne forestille mig at være foruden. Foruden nye perlevenner fik jeg endda også boostet min følelse af selvværd i gennem mit efterskole år. Det har sin forklaring i al den efterskole motion [http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html], jeg deltog i! Hver fredag var der for samtlige efterskole elever tilrettelagt en eller anden form for efterskole motion, & dét var ugens bedste dag! I de hotte måneder foregik det i naturen, & det resulterede i, at efterskoleeleverne samtidig med motions-delen, fik afsindigt meget sund luft. Min efterskole havde interesse i at kunne tilbyde en vegetarisk efterskole kost og motion var der som just forklaret også masser af. Alle eleverne holdte af dagligdagen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en uovertruffen form, og den har fulgt mig resten af livet. & det er jeg ret taknemmelig for!

Vi ved, at der er ovenud mange teenagere fra forskellige miljøer, som tænker på at tage på et efterskole ophold, og jeg kan dybfølt rekommandere det. Specielt, hvis man ik er dygtig til sport, kan efterskole motion blive en stille indføringsfase. Der findes naturligvis nok ubevidste tankemønstre vedr., at efterskole kost og motion hyppigt ikke prioriteres, men dét er ik sådan tingene hænger sammen. Mange er af den holdning, at hver & en efterskole arbejder for at gøre det allerbedste for sine elever. Derfor er de ansvarlige ofte fantastisk påpasselige med at offerere både lækker efterskole kost og motion, hvor hver og en elev kan participere. Ergo, min opfordring til alle unge teenagere derude på internettet er; gør det! Ta’ en chance, & brug et år på efterskole, dét vil ingen på nogen måde komme til at begræde! Tværtimod vil du være i stand til at genkalde dig dit efterskole ophold med lyksaglighed…