Sexlegetøj til kæresten og mig

Erotik {http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html} ind i vores forhold kunne mig og min fyr godt tænke os at få, så vi har set os om i en forretning med sexlegetøj sammen og købt nogle forskellige ting, eksempelvis en ny dildo, som kan anvendes til at få gang i vores sexliv igen. Det er sjældent, vi har sex, og såfremt vi endelig har det, føles det lidt monotont, så nu prøver vi at benytte sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex tilbage. Det sexlegetøj, vi besad i forvejen, var kun en dildo, som ikke en gang fungerede mere. Min kæreste har haft så travlt på arbejdet, at vores sexliv ej er hvad det har været, trods han egentlig elsker erotik. Han har faktisk altid været begejstret for forspillet, og han synes godt om at se mig stimulere mig selv ved brug af en dildo, når vi skal til at have sex sammen.

Vi var inde i forretningen med sexlegetøj & anden erotik her i fredags, og der anskaffede vi os et væld af divergerende ting. Ting til ham & noget til mig, som bl.a. en dildo, foruden ting, som vi begge kan nyde, anskaffede vi os. Det var ret frækt at se på sexlegetøj med kæresten, og vi fik faktisk helt lyst til at gå hjem og have sex sammen straks – og vil I vide noget? Det var lige netop det, vi gjorde!