Som vikar får du faktisk forandring plus spænding, og du mangler ikke på noget tidspunkt arbejde

Jeg havde behov for en pause, dengang jeg blev færdig med HF, plus jeg vidste på samme tid faktisk ikke, hvad jeg ønskede at uddanne mig til. Jeg besluttede mig for at tage et friår, af den årsag at jeg havde fået nok af at læse. Desværre havde jeg ingen opsparing til at rejse ud i verden, så jeg valgte i stedet at søge efter et job, sådan at jeg blev i stand til at spare penge til en uddannelse. Jeg ville udelukkende tjene en masse penge, så jeg følte mig egentlig ganske uinteresseret i, hvilken slags beskæftigelse det blev til. Trist nok fandt jeg jo ud af, at det ikke lige var så hurtigt at opsøge et job, så jeg valgte egentlig at opsøge et vikarbureau, plus de var til alt held klar til at hjælpe mig med at finde en stilling . Så jeg blev til vikar [ir-group.dk/vikar], samt det var faktisk en utrolig god udvej.

Man slipper for, at man selv skal bruge tid på at skabe hundrede opslag & som vikar Roskilde [ir-group.dk/vikarbureau/roskilde-kontakt] tilbydes man snildt et arbejde. Folk får folk mulighed for at læse den, mens de leder efter en vikar Næstved [ir-group.dk/vikarbureau/naestved-kontakt], for selskabet skaber ens personkarakteristik. I tillæg hertil er man som værende vikar kun ansat i nogle måneder af gangen, hvilket betyder, at man ej på noget tidspunkt formår at blive træt af sin beskæftigelse. Jeg synes egentlig, at det virker enormt optimalt, & jeg har været ansat som vikar Næstved i 3 somre nu. Det bliver forhåbentligt ej lige så problematisk af finde arbejde, i det tilfælde at jeg i fremtiden finder ud af, hvad jeg har lyst til at studere, da jeg sidder inde med flere kontakter i varierende brancher.