Speedbådskort – jeg giver speedbådscertifikat/kørekort til speedbåd til min kæreste i gave

Tim har lige straks fødselsdag, og jeg vil gerne forære ham et kørekort til speedbåd. Den slags speedbådscertifikat har han talt om i nogle måneder, så han kan leje en båd sammen med vennerne – ligesom undertegnede kan være med. Jeg forventer at den slags speedbådscertifikat vil lede til dejlige ture til for eksempel fortene uden fir Københavns havn eller aftenhygge i Ramløse Havn.

At være til havs holder jeg meget af. Jeg bliver ikke søsyg, og jeg holder egentligt af, at der ikk’ er det store at lave på en sejltur når der er styr på at styre båden. Ingen bærbar og ind imellem ingen signal til mobilen. Herligt. Så han skal sørme bare ha’ speedbådskort med et kørekort til speedbåd før min kæreste og jeg kan drage til søs. Han får samtidig mulighed for at tage afsted på tur med vennerne og då anvendt sit speedbådscertifikat, hvor jeg komme lidt ud med herrerne. Haha.

Altså det er selvfølgelig k’ på den måde, at det er et egentligt speedbådscertifikat han får foræret. Det er jo blot et gavekort til et speedbådskort jeg forærer ham – ham kommer jo på egen hånd komme på træningsbænken for at tage sit kørekort til speedbåd, men jeg betaler, hvorfor kæresten kommer igang.