Spirende lidenskab omkring aflæsning af energimåler og varmeregnskab efter vi har erklæret os for villaejere

Hvor er der utallige forefaldende udgifter ved at flytte i hus. Det er ham og jeg nu her nogle måneder efter vi rykkede ind ved at opdagekomme til bunds i. Husbonden fokuserer især på husets varmeregnskab [http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html] og ganske overraskende bliver aflæsning - http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/, af den elskede energimåler [http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/] en begivenhed, min mådeholdne husbondgår op i. Kender I det, kan det interessere jer?

Freddy snakker i en strid strøm om aflæsning af vores energimåler, og min husbond holder styr på families varmeregnskab. Selv er jeg jo bevidst omkring hvordan aflæsning og lidt holden et øje på husets varmeregnskab er fornuftigt omkring villaens økonomi. På den anden side kan jeg sagtens overveje, at det er de sparede 2300 dkk værd at holde os en behagelig rumtemperatur og på den baggrund være ret indefferent over, at vores energimåler snurrer mens behagelige 21 c trækker tallene op varmeregnskabet.

Min elskede + jeg er nok typiske ægtefæller, hvor jeg ikke kæler for energimåler, varmeregnskab og aflæsning og tillige tuller rundt & skruer lidt op på radiatorerne ligesom jeg tænder ovnen et kvarter før, hvis huslige jeg skal bage boller. I mens manden så går og drejer bare en smule ned, sikrer den løbende aflæsning af energimåler, bager på eftervarme plus administrerer villaens varmeregnskab med hård hånd. Husbondens overvejelser er blandt andet at hans kone kan anskaffe mig såvel saunature og uldundertøj for de penge, vi kan skære i regningen. Ak ja.

Sidste år da undertegnede holdt til i lejlighed anede jeg ikke meget om varmeregnskab. Ligesom aflæsning af energimåler kun var sådan noget undertegnede karede, hvis jeg fik besked fra Dong. Nu går især min mand op i at vi skal eje et styks god energimåler og skære ned på familiens varmeregnskab & energiforbrugfra en skala D til C eller B.