Stilbevidste har endelig fundet et styk carport mig og gemalen kan se mig selv have – Carporte i træ/træcarporte

Mig og husbonden er som I ved flyttet i hus, og dermed tænker moi i den forbindelse, hvis mig og herren giver hjemmet et styks smagfuld garage. Valget bliver ét af de forskellige fortræffeligt flotte træcarporte » http://shpavilloner.dk/traecarporte, som kan købes. er manden og jeg gudskeltakoglov ligesindede. Jeg studerede praktisk taget forskellige carporte over længere tid & jeg fandt i første omgang nogen ganske enkelt pisse usmagelige nogen, som ik matcher vores gamle villa. Men så fandt jeg ud af dét at gemalen og jeg kan erhverve os carporte i træ, som bare er temmelig enkle. Damen her vurderer faktisk at de ser fine ud.

Snart skal jeg og manden blot opnå enighed omkring størrelse & farve, fordi carporte i træ produceres i mange former. Min husbond overvejer en af de neutrale træcarporte, mens undertegnede overvejer carporte i træ i lækre toner, som kan stå i kontrast eller matche til villaen.

Jeg og gemalen skal tage en beslutning om varporte i træ fordi undertegnede synes, det er irriterende ikk at have noget overdækning, som jeg kan benytte til at parkere Kildemosen, når det er koldt . Samtidig vil Noa har snakket om at han vil have at vi får én af sådan nogle rummelige carporte i træ der giver beskyttelse af motorpotten selvfølgelig, men desuden til at opbevare værktøj, maling og tilbehør til bilen og meget mere.