Stor tilfredshed med tjansen med musik til bryllup, underholdning til børnefødselsdag eller mobildiskotek

Jeg har super meget gang i undertegnedes jobs for tiden. Jeg står over for både at udpege underholdning til børnefødselsdag (http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/) direkte til et styks pige på 7 år og booke musik til bryllup (http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/) – evt i kombination med et dance mobildiskotek (http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/). Det er virkelig rart at have tilfredsstillende med bestillinger.

At foranstalte underholdning til børnefødselsdag er tit en skæg tjans. Det er Ingrid der har fødselsdag og frøkenen har et ønske om underholdning til børnefødselsdag, og hun er super glad for Disney-frost og efter skole går lillepigen i skøjtehal. Så et tema med is er bestemt indlysende til underholdning til børnefødselsdag. Isskulpturer, en snemand eller måske oven i købet en dame, som synger Let it go-sangen. Og måske nogle frisurer. Plus et styks skøjtepige. Jeg savner ik idéer når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.

Der er inviteretganske mange unge på seksten-syvogtyve år samtidig med at der er en stor del der er over , og min erfaring siger at sådanne aldre ikke så tit virker lige til at forene rent musisk uden brug af mobildiskotek, så som følge af dette tiltænker eventplanlæggeren her egentligt at sammenkoble swing og 70-er rock med et ungt mobildiskotek til musik til bryllup. Musik til bryllup er jævnligt forbundet med noget jazzmusik og swing eller f.eks Kim Larsen & Himmelhunden. dem under 30 mere ønsker et smart mobildiskotek hvor de kan danse til de nyeste dansable hits – typisk knyttet til lyskugler og tung bas. Ind imellem er det ik ufravigeligt med mobildiskotek til tillæg til musik til bryllup, i det tilfælde at de yngste kan finde glæde ved 50-er swing eller 1970-er rock. Men andre gange har undertegnede altså haft positive erfaringer hvor jeg har sammensat mobildiskotek med almindelig musik til bryllup.