Ting til beregning af tryk, mb teknik, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte. Nye temaer her på bloggen?

Min date for tiden har job hos en produktionsvirksomhed, som at der tilbyder dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol [http://mt-spray.dk/sproejtepistoler], ting til beregning af tryk [http://mt-spray.dk/sprayware] og mb teknik [http://mt-spray.dk/]. Det virker ret bøvlet at ævle åbent ind til ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik.

Herren har prøvet at illustrere, hvad mb teknik, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol er for noget, og hvordan produktionsvirksomhederne anvender det. Men jeg indrømmer, at jeg hastigt tabte opmærksomheden. Men min arbejdstjans med bioinformativ er jo ikk nemt at forstå som lægperson. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end ting til beregning af tryk, dyser til sprøjte, mb teknik og elektrisk sprøjtepistol, næste gang vi vil tage på date to og tre.

Han er vidst virkelig sød og lækker, hvorfor jeg godt kunne se jeg og ham holde sammen. Undertegnede Måske havde jeg regnet med, at vælge en fyr som arbejdede med nogle opgaver, som det var lettere at relate til end elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte. Jeg er samtidig i tvivl om, at jeg ville tænke at fx faget som murer eller job hos en tilsvarende produktionsvirksomhed ville opleves nysgerrighedsvækkende.

Min sidste mand talte jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Sammen pludrede vi hellere om film og mad. Så måske gør det ikke det store, at jeg ik opfatter noget som helst af mb teknik, dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol og heller ik har lyst til at gøre noget for at forstå mere af det. Det forstår han sandsynligvis.