Tøjsyning igen – derfor har jeg såmænd bare behov for et styks fin mannequin eller gine

Kreative jeg er efter lang tid min kreativitet samt lysten frem til at opstarte at sy endnu en gang. Bedsteveninden ønsker sig en bestemt type 50erkjole når hun skal til bryllupsfest, og kreative mig savner mangler personligt at kunne få blå og hvidstribede knickers, som ikk virker lidt for korte. Derfor indfinder en trang til at være kreativ + få mig en lækker gine igen. Dengang upraktiske mig ankom til den nuværende lille lejlighed så valgte jeg at droppe at medbringe min mannequin/gine med mig. I dag har jeg derfor ikk mannequindukker, der kan sikre stoffet sidder som det skal.

Jeg længes efter at have en mannequin/gine stående. Undertegnede brugte min oprindelige gine til at præsentere hjemmets lækreste sommerkjoler eller dét beklædningsdele, som undertegnede behøvede at tage på ind imellem. Endvidere er mannequindukker bare helt i sig selv smukke i lejligheden . Så I kan nok forstå at jeg har ærgret mig grundigt over, hvordan lidt for spontane mig ik’ fik taget den tussegamle mannequin/gine med mig. Nå, jeg orker ikke bruge tanker og energi på den dumme beslutning. Nu skaffer moi inden længe en fabriksny gine eller mannequin hvorefter jeg så påbegynde med projekterne.

Krea-mig har før i tiden skabt utallige ting uden brug af mannequindukker/gine, meeen når du anvender et styks mannequin er det sandelig ganske enklere at måle op og opnå et lækkert endeligt udfald. Så nu søger undertegnede efter gine og mannequindukker. Helst en ny og fin gine/mannequin – alternativtellers en genbrugsmannequin. I dag har jeg sandelig opstøvet en hjemmeside med fine udgifter på mannequindukker.Webshoppen har en meget dejlig gine, som jeg har overvejet.