Trænger huset til en gang? Klar det på egen hånd eller køb professionel tagrens, facaderens, algebehandling tag og fliserens

Fliserens - http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/,

Lider du af flisepest og fedtede, beskidte fliser så køb fliserens. Brug fliserens og klar arbejdet selv med højtryk eller knofedt – eller undgå arbejdet og få kyndige mænd til at klare opgaven effektivt og let. Det er mest ukomplicerede, for fikser du jobbet selv, bør man bl.a. være forsigtig med ikke at skylle fugesandet væk, hvis man højtryksrenser med vand. Og knofedt har det jo med at være særligt tungt at arbejde med .

Facaderens

Savner du en nyrenset facade, som er som helt ny, så er facaderens det rette. Er facaden hærget af graffiti er facaderens ogsåígen løsningen . Man kan vælge at klare opgaven på egen hånd, men såfremt du ikke er påpasselig risikerer din facaderens at ødelægge murværket. Eksempelvis kan sandblæsning eller kemisk behandling ødelægge og affarve murværket. Sandblæsning kan gøre muren overfølsom over for ny skidt, ligesom kemisk facaderens er en dum løsning for kalkede murværk. Så opsøg den ordentligt hjælp hvis du ikke vil betale dig fra et professionelt job, så arbejdet bliver udført effektivt og ordentligt.

Tagrens - http://alge-stop.dk/rensning-af-tag/, og algebehandling tag - http://alge-stop.dk/algebehandling/,

Forår og sommer er sæson for algebehandling tag og tagrens. Få gerne kontakt til et professionelt firma, for det vil være en besværlig mission at være oppe på taget og klare tagrens alene. Det kan være, at du tænker, hvorvidt man ikke bare kan droppe det, men sådanne alger skal helst væk, idet de udvikles til mos og medføre sprængninger i frosten. Desuden vil jævnlig algebehandling tag og tagrens forlænge tagets holdbarhed.