Trailerkørekort, vil du gerne tage det?

Kunne du tænke dig at erhverve en trailer eller en campingvogn? I så fald skal du have et BE kørekort , www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort, , for ellers kan du ej køre med den bag på din bil. En campingvogn samt trailer indehaver min far, så af den grund tager jeg trailerkørekort, også bare kaldet et trailerkort, & et campingvogn kørekort - www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/hestetrailer-korekort, , og begge dele bliver betegnet som et BE kørekort.

Når jeg skal benytte min fars trailer, er jeg altid nødt til at tage ham med mig, så det er ham, der kører bilen, fordi jeg jo ej må køre den uden et trailerkørekort. Desværre er han ikke så tryg ved at køre bil mere, og pga. det glæder jeg mig til at have et trailerkort, så jeg ikke skal bede ham om at køre med hans trailer. Ofte anvender jeg min fars trailer, så et trailerkørekort vil blive virkelig godt for mig at få.

Jeg har i mange år gerne villet på tur i campingvogn med min hustru samt børnene, men det har vi ikke haft mulighed for at gøre, eftersom at jeg ikke har et campingvogn kørekort. Mig og min familie rejser til Frankrig i campingvognen, når jeg har fået mit campingvogn kørekort. Dengang jeg var yngre, var mine forældre og mig altid på campingferie. I en masse år har min far nemlig haft campingvognen foruden sit BE kørekort. Jeg skal snart til køreprøve, og jeg håber virkelig på, jeg består prøven. Mit BE kørekort glæder jeg mig ganske meget til at få.