Tvivler du omkring at du skal beslutte dig for den optimale efterskole? Sæt kryds i kalenderen til efterskolernes dag samt efterskolernes aften

Har dig og dine venner svært ved at vælge Jeg valgte et styk fortrinlig efterskole i Nakskov, der sætter sundhed plus fitness i fokus, men hvilken er den bedste skole når det kommer til dig? Det ka’ I finde ud af når det bliver efterskolernes dag , halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, der er i starten af efteråret, eller drop ind på efterskolernes aften, midt januar måned. Mærk fornemmelsen på efterskolen hvis du hopper ind til åbent hus på efterskolernes dag. Jeg havde personligt selv et styk hyper produktiv dag/aften dengang mine forældre og jeg drønede rundt for at nå på efterskolernes aften/efterskolernes dag i året op til undertegnede beslutning om efterskole. De skoler ligger jo ikk’ lige nær hverandre, så som følge deraf kørte mine forældre efterskoleparate mig rundt omkring til efterskolernes aften/efterskolernes dag, så undertegnede kunne se mange forskellige linjer og skoler. En skøn vej til at beslutte sig for den fedeste efterskole – men jo også gevaldigt koncentreret.

Men gå ikk i fortvivlelse, såfremt i ikke kan komme fordi efterskolerne på efterskolernes dag 2015 & efterskolernes aften. Heller ikk såfremt I nåede at besøge skolerne, men I gerne vil opleve flere af skolerne igen. Dine forældre og dig ka’ sagtens vælge et tidspunkt, hvor dine forældre og dig lige kan køre forbi, hvis I kontakter. Det gjorde bedsteveninden Kamma, dengang hun ikk kunne tage efterskolernes aften og hun ik havde besluttet sig endnu. Så en personlig aftae vil du også kunne bruge, hvis I ikk’ kan nå at kigge forbi enhver af stederne på efterskolernes dag, eller hvis du har brug for yderligere betænknings tid. Det skal føles rigtigt med valg så signifikant en bestemmelse som når det kommer til valget af skole.