Udmærkede opbevaringsrum med rullegitter

Loftrum af enhver art er for mange mennesker synonymt med et skummelt rumlignende aflukke, hvor kryb, støv og fugt trives. Således er jeres pulterrum dog ikke nødt til at være i praksis. Vælger I pulterrum med rullegitter [www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/20-rullegitter] i galvaniseret stål, får ejendommens beboere nemlig en fleksibel såvel som flot pulterrumsløsning til beboelsesejendomme af enhver art. Dertil vil I få effektive loftrum med en lækker lysgennemstrømning og en ideel tyverisikring [www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/24-tyverisikring] samt forebyggelse af ildebrande og problemer med fugt.

I årtier har vores dygtige medarbejdere opbygget specialtilpassede opbevaringsrum [www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/18-opbevaringsrum] i stål til kommunale udlejningsejendomme plus private ejendomme med eksempelvis tyverisikring såvel som sikringsgitter. Udgangspunktet for samtlige af vores løsninger til pulterrum i stål er, at vores dygtige medarbejdere altid arbejder ud fra et ønske om at finde frem til en pulterrumsløsning, som opfylder jeres beboeres ønsker plus de særlige forhold på loftet eller i kælderen. Af den grund bruger vores medarbejdere i hvert eneste tilfælde pladsen ned til den mindste kvadratcentimeter hvad enten jeres ejendom har skråvægge, nedsænket loft eller noget helt tredje. Der er utallige goder ved at opsætte vores loftrum med sikringsgitter. Frem for alt er vores pulterrum en stilren og fleksibel løsning til pulterrum og lignende, hvor det er muligt at integrere vores forskellige netvægge med to af vores stålpladesystemer mhp. at få det udseende, som I ønsker. Vores firmas løsninger giver desuden en udadlelig gennemstrømning af luft. Dette sikrer et ideelt indeklima, der beskytter de opmagasinerede ting bedst muligt.

Hvis din ejendom investerer i vores opbevaringsrum i stål med sikringsgitter, vil I få chancen for at sikre et åbent lofts- eller kælderareal med masser af naturligt lys. Derudover kan I uden problemer overskue hele etagen gennem vores sikringsgitter. Dette giver beboerne en bedre fornemmelse af tryghed samt en bedre mulighed for at opdage og slukke en brand i et loftrum, inden ildebranden virkelig bliver altødelæggende. Som en ekstra gevinst giver vores pulterrum med gittervægge tillige ideel tyverisikring.