Undergtegnede ska’ sandelig rejse på skønne kulturrejser – eksempelvis kulturrejser andalusien

Mht at have råd til at drage et styks eksplikativ ekspedition okser jeg på job. Undertegnede sværmer om rejsedestinationer, fx Tokyo og Canada. Men især går jeg efter kulturrejser {www.hjertingrejser.dk/spanien} andalusien {www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien}. Undertegnede gik til undervisning i spansk i gymnasietiden og vil gerne dykke igen dybt i det spanske sprog og kultur. SMåtravle mig har højst 30 dage, inden turen er nødt til at gå hjem og starte på studie, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien der varer i omegnen af 30 dage tænker jeg er godt.

Kortvarige kulturrejser virker perfekte til min karakter. Jeg behøver kun at afgøre den bedste af de adskillige kulturrejser andalusien samt hvilke perioder som passer mig bedst, præcis så undertegnede kan returnere til byen og påbegynde uddannelsen til lærer bagefter. Eksalterede jeg snakker om kulturrejser med enhver jeg snakker med og kan ikk vente. Faktisk kender jeg ret mange, der planlægger kulturrejser Andalusien eller Thailand eller i Italien. Lidt sjovt.

Jeg er faldet over en forhandler af kulturrejser der tilbyder kulturrejser andalusien der er 7 – 28 dage. Optimalt til mig. Ved en fire ugers kulturrejser kan jeg formå at få en god forståelse af området og kulturen. Mens det ikke er kulturrejser over 12-15 uger, som kræver at undertegnede sørme ska’ støve mange finanser frem – og kanske bliver homesick og risikerer at bli’e en smule ensom og småtrist. Så resultatrig er jeg heller ikke til at træffe dugfriske venner.