Undertegnede er ganske vild med højskole skuespil + højskole fotografi

Her på tirsdag har glade jeg 2 uger på min højskole, & jeg er totalt vild med min nye højskole. Jeg er absolut passioneret over mit kursus med højskole fotografi (odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi) + højskole skuespil (odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil). Usikre jeg dvælede ved, om jeg burde finde et fornuftigt studie som fx uddannelsen til ingeniør, eller såfremt jeg snarere burde kaste mig ud i det og satse på dagdrømmene om at ende som fotograf eller skuespiller. Når jeg tænker på det er højskole fotografi + højskole skuespil et styks evident udsigt for at teste det af, hvorvidt jeg virkelig brænder for det og har evner for det.

Jeg fik anbefalet at bruge tid på højskole fotografi & højskole skuespil af min vise veninde, efter at jeg har gået og nørklet med mine udsigter for fremtiden hen over nogle måneder. Silke har selv været på højskoleforløb med højskole fotografi, og idag er dygtige hende optaget på et stk uddannelse til fotograf. Vildt gået. Jeg har tillige for få dage siden haft en samtale med en, der har fået optagelse på skuespillerskolen i Odense efter en omgang privatundervisning samt højskole skuespil. Det giver mig håb.

I dag har undertegnede været et par uger på højskole-forløbet med højskole skuespil og højskole fotografi & højskoleopholdet er simpelthen virkelig positivt. Det er næsten lidt forvirrende ift dét med at beslutte mig, for undertegnede er begejstret for såvel højskole skuespil samt højskole fotografi – begge fag har bare været rigtig gode. Jeg er måske gladest for højskole fotografi, for der kan glade jeg føle at jeg tager imod og får ros for de fotografier, jeg tager. Samtidig er det absurd fantastisk at afprøve højskole skuespil og lege med spil og teater og dramaturgi.