Undertegnede glæder sig virkelig meget til at komme på musikefterskole samt sportsefterskole. Forvirrede jeg grublede også over mulighederne på international efterskole

Der er absurd meget kådhed i de her dage for undertegnede snart starter på efterskoleår. Wuhuuu. Det har det sidste års tid været min drøm, og i forgårs har jeg med hjælp fra mine forældre opstøvet den rette skole. Ubeslutsomme jeg overvejede, hvorvidt jeg skulle beslutte mig for musikefterskole [www.ranumefterskole.dk/profilfag/musik], sportsefterskole [www.ranumefterskole.dk/profilfag] eller international efterskole [www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college/information-pa-dansk/ranum-efterskole-college]. Barndomsveninden vil på international efterskole, så jeg tænkte på, hvorvidt undertegnede ville vælge den samme som veninden. Men nu besluttede jeg mig for et sted, der samtidig har musikefterskole/sportsefterskole, samt som tilbyder udlandsrejser plusinternational linje, hvilket får det til at ligne et styk international efterskole.

Rose tager på international efterskole i Cardiff samtidig med at glade jeg begynder på sportsefterskole/musikefterskole. trist ved at mangle min hjerteveninde, men vi kan heldigvis besøge hinanden samt eventuelt forfatte håndskrevne postbreve ml international efterskole og min sportsefterskole/musikefterskole.

Ubeslutsomme jeg har været i tvivlforvirret, hvorvidt jeg var klar til et stk international efterskole langt væk væk fra mine forældre, veninder og min lillebror. Denne efterskole er nok en perfekt konsekvens og jeg glæder mig bare abnormt til at have første skoledag og gå på både sportsefterskole & musikefterskole. Stakkels mig ka’ ikk vente med at se skolen og se den nye værelseskammarat og høre hende, hvorvidt hun også skal gå på musikefterskole + sportsefterskole eller måske såvel musikefterskole & sportsefterskole netop som undertegnede. Og mig til sporten, festerne, musikken og maden.

Vi ses I hører fra mig opholder jeg mig på den nye sportsefterskole/musikefterskole, imens min veninde sidder på international efterskole. Hun tager af sted torsdag.