Undertegnede & kærestens forsatsvinduer har ført til friskere indendørs luft – råd og skimmel er overstået

Siden moi og manden flyttede ind i det gamle, lidt slidte enfamilieshus, så erhvervede jeg nye erfaringer med alt muligt fra forsatsvinduer » http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, til risiko for skimmelsvamp og isolering. I har mulighed for at spørge mig om alt om vinduer. Vi har gjort vores for at fjerne det her råd og skimmel, som var i gangen på første sal og derudover efterisoleret og fået monteret forsatsvinduer. Otto og mig er begge født og opvokset i lejlighed inklusive hjælp ved alle småproblemer, så det tænker jeg ham og jeg har klaret temmelig godt.

Når til forsatsvinduer, så kan kondens og træk eliminieres. Manden læste lidt om de forskellige typer af vinduer og kunne forstå, at forsatsvinduer er det bedste for vores villa, da huset havde voldsomt med fugt og kondens da min kæreste og jeg moverede ind.

Forsatsvinduer kan være vinduesrammer uden sprosser. Husets forsatsvinduer fik vi opsat på det indvendige af vinduerne. Nemt & let. få et lækkert udfald ved brug af koblede vinduer. Men det kostede meget mere end forsatsvinduer, og eftersom vi har købt en gammel bungalow, så står nyindkøbene i kø.