Undertegnedes indblik i slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd kan erklæres for temmelig lille

Undertegnede forstår en smule om slibeskiver - katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver, , slibebånd - katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband, og slibematerialer - katalog.prebenz.dk/slibning, . Men undertegnedes friske håndværkerkæreste benytter sådan noget i hans arbejdsopgaver. Så vidt jeg opfatter det, kan du gør brug af slibebånd, slibematerialer og slibeskiver til slibning og polering. Måske metal Slibeskiver plus slibebånd kan man vidst også benytte sammen med boremaskiner.

Håndværk og værktøj ka’ ikk siges at være det jeg kender mest til. Kæresten udretter divergent arbejde hos en anlægsgartner og ude ved en gulvmand. Derfor bruger manden slibebånd, slibeskiver, slibematerialer og maskiner i hans arbejde med at afhøvle gulve og pynte på fliser og sten med mere.

Dan har forsøgt at tydliggøre for mig som kæreste, hvorledes han bruger slibeskiver, slibematerialer og slibebånd til hans arbejdsopgaver. Ligesom hans kolleger tillige gør brug af slibebånd, slibeskiver og slibematerialer i opgaverne med lægge terrasser og ordne have. Flere af mine venner er på vej til at rykke i villa, og dermed er det ikk en helt ringe erfaring at have på rygraden.