Utallige tilbud tilbyder i vores verden en effektiv efterskole motion!

Mit et årige ophold på efterskole var dét mest uforglemmelige år i mands minde! Alle eleverne vil derfor foreslå et efterskole ophold til samtlige af de unge, som skulle være interesseret. Jeg tilbragte et eventyrligt år på efterskole, hvor jeg endelig havde mulighed for at folde mig ud. Venner, som jeg til denne dato stadig tager på cafe med, nogen gange om året. De er bonkammerater, som jeg ej ville være foruden. I tillæg til nye kammerater fik jeg endda også boostet min selvtillid igennem mit efterskole år. Dét skyldtes al den efterskole motion, jeg fik foræret! Hver onsdag var der for samtlige elever tilrettelagt en eller anden form for efterskole motion, og dét var skønt! I de knap så kolde eftermiddage foregik det på skolens sportsareal, hvilket betød, at vi samtidig med motions-delen, fik ovenud meget frisk luft. Min efterskole var opslugt af at offerere en helende efterskole kost og motion var der som allereve nævnt også masser af. Jeg elskede dannelsesrejsen på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg opbyggede en uovertruffen form, & det har jeg beholdt resten af livet. Hvilket selvfølgelig har haft den følgevirkning, at jeg føler mig stærkere som menneske!

Adskillige sjællandske elever ville få gavn af at bruge et år på efterskole, & den iver er ej spor unormalt. Bestemt ikke, hvis man ik er tosset med sport, kan efterskole motion blive en forsigtig indføring i motionens verden. Der findes muligvis nok forestillinger om, at efterskole kost og motion ofte bliver efterladt til fordel for andre ting, men det er ej virkelighed. Adskillige mennesker ved, at hver & en efterskole ønsker det allerbedste for skolens studerende. Af den grund er skolerne jævnligt ret påpasselige med at kunne offerere både sund efterskole kost og motion, hvor alle typer mennesker kan være med. Således: min anbefaling til alle unge teenagere derude er; gør det! Mærk livet, & brug et år på efterskole, det vil absolut ingen på nogen måde komme til at begræde! Tværtom vil du være i stand til at se tilbage på dit efterskole ophold med lyksaglighed.