Ved hjælp af et par pallerammer er du i stand til at få bede i adskillige længder

Den vigtigste fordel ved at bruge pallerammer til højbede er, at rammerne har mulighed for at stakkes solidt ovenpå hinanden, hvilket resulterer i, at dit køkkenbed i virkeligheden kan bygges så højt, du ønsker. Dette udmunder både i en god arbejdshøjde, holder rødderne væk fra dårlig muld, plus hæver jordvarmen ved blomsterne. En ting, størstedelen ville sætte i forbindelse med blomster, er pallerammer vist traditionelt ikke, men pallerammerne forekommer sig faktisk utrolig funktionelle! De må ej røre jordbunden, for pallerammer bliver normalt lavet af meget billigt samt ubehandlet materiale, så det bør man ej glemme. Beklæde indersiden med stof bør man evt..

At de besidder en meget fin størrelse til mellemstore køkkenhaver med blomster plus grøntsager synes jeg selv, men mange folk, synes eventuelt, at pallerammer er ganske lille en størrelse. Pallerammer er heldigt nok billige, så hvis man angrer, at man har fremstillet et blomsterbed af dem, er det heldigt nok ikke en masse penge, der blev brugt forgæves. De bliver nemme snildt at folde sammen, dersom de ej anvendes, plus pallerammer bruges sædvanligvis til lettere at være i stand til at opmagasinere sager på paller. At de har en god bredde er en anden fordel ved at benytte pallerammer til at være køkkenhave. At man bare bør tage chancen, bliver nok det bedste tip.

Er du i besiddelse af en husgrund plus kunne tænke dig at installere praktiske køkkenhaver? I det tilfælde får du eventuelt problemer med at finde ud af, netop hvordan, disse grøntsagshaver kan opføres. Pallerammer betegnes som et simpelt forslag, jeg kan give.