Ved hjælp af et vikarbureau bør du aldrig være bange for fejl-rekruttering igen

Budget, ansættelser, klienter og så videre: når man ejer et selskab, kan det føles vanskeligt at holde styr på det hele. Hvor stort et antal medarbejdere, her skal til for at garantere, at din virksomhed ansætter de hundrede pct. perfekte folk, vil ofte virke forbavsende. En ansættelsesproces er temmelig betydningfuld, præcis af den grund, at en ukvalificeret ansat kommer til at koste en del anstrengelser & meget arbejdstid. Et par måneder tilbage oplevede vi faktisk denne problemstilling med min virksomhed, før jeg opdagede en helt god udvej: et vikarbureau.

Et vikarbureau skal altså helt sikkert anses som værende eksperter, når rekruttering er det eneste, bureauet beskæftiger sig med, ogdet er nemlig meget naturligt at overgive rekruttering til nogle, der betragtes som erfarne med opgaven. Så du ikke er nødsaget til at gennemlæse flere hundrede ansøgninger, vil et vikarbureau snildt finde en passende kandidat til din virksomhed. Det varede blot syv dage, så havde mit vikarbureau anskaffet nogle erfarne kandidater til mit selskab; de arbejder her faktisk stadig nu. Det vil måske virke mærkværdigt, at jeg lader et andet selskab tage hånd om min rekruttering, dog hvis man ejer en mindre virksomhed, er der egentlig ikke altid plads til at bruge en person til ansættelser. At jeg siden har anvendt et vikarfirma til al min rekruttering, kaldes ikke nogen gåde.