Vedrørende ikke-sukkerforskrækkede kolleger, chokoladekarameller, fudge og firmagaver

Undertegnede vælger de kommende firmagaver {http://karamelleriet.myshopify.com/collections/gaveaesker} på det nye job. Jeg har blot jobbet som piccoline to måneder og jeg ved ik så meget om folk. Men jeg ved, at de fleste er nogle værre slikmunde, og fudge {https://karamelleriet.myshopify.com/collections/fudge}, crunch og chokoladekarameller {http://karamelleriet.myshopify.com/products/chokoladekarameller} sætter de pris på. Især fudge og chokoladekarameller bliver hyppigt medbragt som snacks, og jeg har opdaget, at karameller også er noget, mine kolleger giver til til pakkespil. Så jeg satser på at de fleste sætter pris på firmagaver spækket med fudge og chokoladekarameller.

Min mavefornemmelse hvisker til mig hvordan gaver der ka’ gumles generelt virker som noget der glæder. Jeg har inden min rejse jobbet på arbejdspladser, hvor kollegerne og mig i gave modtog duge fra Georg Jensen eller krus fra Bodum. Men skulle de ske at der kommer chokoladekarameller, fudge eller pesto i firmagaver, så er kollegerne mere henrykte. Der er indlysende også afvigelser, men ofte behøver folk i 30′erne og 40′erne bestemt ikke yderligere kander eller duge, imens det altid er værdsat med firmagaver der damper af spiselige ting.

Mavefornemmelsen forklarer mig hvordan pakker der ka’ gumles uden undtagelse bliver modtaget som en god ide. Før i tiden har jeg haft min gang på kontorer, hvor jeg og kollegerne har fået stempelkander fra Bodum eller duge fra GJ. Men folk lader til at være mere begejstrede i det tilfælde der arriverer chokoladekarameller, øl, fudge eller pestoer i firmagaver. Der findes ind imellem særtilfælde, men folk i 30′erne og 40′erne behøver tit og ofte ik flere duge eller kander, imens det som oftest er værdsat med firmagaver med sukkervarer.